Wie zijn wij?

Jenya Krul
Inspireren, delen en dromen zijn belangrijke woorden die ten grondslag liggen aan mijn missie om met volle overgave te leven vanuit mijn hart en waar mogelijk bij te dragen aan de missie van personen in mijn omgeving. Reizen is mijn grootste inspiratiebron. Nieuwe mensen ontmoeten en in verbondenheid hun cultuur ervaren en de wereld leren kennen. Het vastleggen van deze ervaringen door het maken van foto’s en film en het schrijven van een reisblog is een van mijn grootste hobby’s met als doel een ieder te stimuleren de wereld met een open, nieuwsgierige, actieve en betrokken houding tegemoet te treden.
Jenya Krul Reiskracht.nl
Jeroen van Waasdijk
De wereld is mooi en krachtig. Door het reizen verrijk ik mijn wereld een hoop ik bij te dragen aan de wereld om mij heen. Van de veelzijdige natuur en cultuur krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht evenals de ontmoetingen met de lokale mensen die het land sieren. Ontdekken, op avontuur gaan en genieten zijn de woorden die mij op mijn reizen beschrijven. Graag deel ik mijn ervaringen en verrijking met de mensen om mij heen om hen te inspireren op ontdekkingsreis te gaan in de wereld naar de natuur en cultuur. Met veel plezier kijk ik terug op de reizen die wij gemaakt hebben en naar de reizen die wij nog gaan maken!
Jeroen van Waasdijk Reiskracht.nl
De kracht van reizen heeft voor ons een grote en veelzijdige betekenis. De kracht van reizen is een kracht die alles met elkaar verbindt en die nieuw leven brengt in de breedste zin van het woord. Krachtige ontmoetingen met de natuur en de cultuur inspireren ons om vanuit het hart te leven. Door de kracht van het reizen krijgen wij inzicht in onze bronnen en drijfveren en het stimuleert ons om deze te gebruiken als voedingsbodem voor persoonlijke groei in het leven en professionele ontwikkeling op het werk. Een kracht is een grootheid die iets of iemand kan veranderen. Door de werking van een kracht kan er een inspiratiebron ontstaan, verandering plaats vinden en arbeid verricht worden. Sommige krachten hebben op grond van hun oorzaak of werking een eigen naam gekregen, zoals wrijvingskracht en zwaartekracht en zoals wij graag benoemen: reiskracht. Kracht heeft een grootte en een richting en tijdens het reizen bepaal jij die! Een kracht kan worden overgebracht door werkelijk contact tussen mensen en natuur. Alle leven is ontmoeting!